Textil

Les samarretes de màniga curta/llarga són, sens dubte, la peça més versàtil per imprimir, però es poden imprimir igualment polos, dessuadores, davantals o bosses de tela. Tots en qualsevol mida i en qualsevol color.

L’estampació digital tèxtil (transfer) és l’alternativa per poder imprimir en digital poques samarretes o peces a baix cost. Aquesta tècnica, que estampa un disseny sobre la roba fent servir un material vinílic, dona un acabat “rígid” i “plastificat” molt poc agradable, i s’acaba trencat. Com que és el mètode més econòmic, es pot fer servir per a samarretes d’un sol ús (festes, comiats, etc.).

La impressió digital tèxtil directa és la que ofereix millors resultats. S’imprimeix directament sobre la roba, que ha de ser de cotó, fent servir tintes base aigua. Aconsegueix colors vius amb un tacte molt agradable. Com que és digital, ofereix la possibilitat d’imprimir també des d’una sola samarreta, però amb molta més qualitat, i a un preu molt raonable. Sens dubte és la gran favorita!

És la tècnica tradicional d’impressió de samarretes és la serigrafia, que dóna uns resultats òptims sobre qualsevol material (cotó, teles sintètiques, etc.), però requereix quantitats grans, almenys 50 samarretes. En serigrafia, el preu depèn del nombre de colors, si bé es redueix bastant a mesura que augmenta el nombre de samarretes per imprimir.

Adaptem i retoquem la teva fotografia, la imprimim en digital sobre llenç (tela tipus canvas) i després ho emmarquem sobre un marc de fusta o alumini perquè sembli un quadre.

es_ESSpanish
Open chat
Necessites ajuda?