Retolació

Disposem d’un equip de professionals experimentats en rètols econòmics sense marc i amb marc, plafons lluminosos i calaixos lluminosos amb dibond encunyació per a la publicitat exterior del seu negoci.

Tot tipus de lletres corpòries, lluminoses o sense il·luminació, de porexpan amb màxim 10 cm. de gruix, de PVC de 10 mm. o 19 mm., i amb dibond de 3 mm.

Impressió de banderoles en diferents grandàries i formes per a donar-li un toc especial al teu negoci.

Vinils per a decorar la seva empresa o llar d’una manera excepcional i exclusiva, per a omplir les parets amb imatges, dibuixos o textos.

Retolem vehicles per a comunicar missatges, indentificar-se o augmentar el coneixement de la seva marca. Utilitzem únicament materials d’alta gamma.

T’oferim l’última tecnologia d’impressió directa sobre materials rígids, amb una tècnica precisa i garantint la qualitat del treball: foam, PVC i polipropilè.

Així mateix, realitzem vinils i serigrafies per a cartells de “es ven” o “es lloga” en polipropilè cel·lular de 4 mm, en groc o blanc.

  1. *Treballem amb empreses afins per a donar al client un servei adequat a les seves necessitats. No som intermediaris, controlem tota la producció i muntatge dels nostres treballs.

  2. *Les imatges corresponen a treballs realitzats per Cop d’Ull.

es_ESSpanish
Open chat
Necessites ajuda?